جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد
سرخط خبرها

تغییر رویه بی سروصدای اروپا | خرید گاز به روبل

  • کد خبر: ۱۰۷۲۳۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۶
تغییر رویه بی سروصدای اروپا | خرید گاز به روبل
رئیس دفتر نخست‌وزیر مجارستان فاش کرد با وجود اینکه چندین رهبر اروپایی علناً اعلام کرده‌اند که طبق درخواست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، گاز روسیه را به روبل نمی‌خرند، ۱۰ کشور اتحادیه اروپا در واقع با درخواست پوتین همراهی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست وزیر مجارستان، روز یکشنبه فاش کرد با وجود اینکه چندین رهبر اروپایی علناً اعلام کرده‌اند که طبق درخواست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، گاز روسیه را به روبل نمی‌خرند، ۱۰ کشور اتحادیه اروپا در واقع با درخواست پوتین همراهی کرده‌اند.

گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست وزیر مجارستان، گفت رهبران این کشور‌ها به این موضوع اعتراف نمی‌کنند تا به‌عنوان یک کشور "اروپایی خوب" شناخته شوند.

گولیاس گفت که مجارستان یک حساب یورو در "گازپروم بانک" روسیه باز کرده است که پرداخت‌های انجام‌شده را قبل از انتقال به تأمین‌کنندگان در روسیه به روبل تبدیل می‌کند.

این سیستم به خریداران اروپایی اجازه می‌دهد به درخواست پوتین که اواخر ماه مارس مطرح شد، مبنی بر اینکه کشور‌های "متخاصم" برای خرید گاز طبیعی روسیه به پول ملی روسیه روی آورند، عمل کنند.

وی در ادامه گفت: ۹ کشور دیگر هستند که از طرح پرداخت مشابهی استفاده می‌کنند، اما از آنجا که امروزه، ایده یک (کشور) اروپایی خوب بودن به این معناست که رهبران آن کشور چه در عرصه بین‌المللی و چه با مردم خود صادق نیستند، این ۹ کشور صادق نیستند و نمی‌گویند که همین کار را انجام می‌دهند.

این مقام مجارستان اضافه کرد: هیچ شکی در ذهن کسی وجود ندارد که کشور‌های واردکننده مواد خام از روسیه دقیقاً از همین روش برای پرداخت هزینه گاز روسیه استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، مشخص نیست که گویلاس به کدام کشور‌های اتحادیه اروپا اشاره می‌کند.

غول انرژی روسیه موسوم به شرکت گازپروم پس از اینکه لهستان و بلغارستان هر دو از پرداخت به روبل خودداری کردند، عرضه گاز به این دو کشور را قطع کرد، اما گزارش هفته گذشته بلومبرگ، همان‌طور که گولیاس اشاره کرد، نشان می‌دهد که ۱۰ کشور عضو اتحادیه اروپا قبلاً در گازپروم بانک حساب ایجاد کرده‌اند و چهار کشور نیز در واقع با استفاده از این مکانیسم هزینه گاز روسیه را پرداخت کرده‌اند.

مجارستان برای تمام واردات گاز خود به روسیه وابسته است و به همین دلیل با تحریم‌های اتحادیه اروپا که واردات این کالای حیاتی از روسیه را ممنوع کرده است، مخالفت کرده است.

گولیاس روز یکشنبه همچنین بر تعهد خود به واردات انرژی از روسیه و مخالفت با تحریم‌های بروکسل تأکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->